Concertul extraordinar sustinut de Orchestra Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Muzica de film

Concertul extraordinar sustinut de Orchestra Filarmonicii ”Lyra-George Cavadia” Muzica de film

Miercuri, 23 Mai 2018, ora 19:00 va avea loc concertul Orchestrei Filarmonicii”Lyra-George Cavadia” cu o tematica originala, inedita in peisajul cultural brailean:”Muzica de film”.

Orchestra va fi dirijata de – déjà cunoscutul dirijor-Colonel Petrea Gogu, avand ca invitat un talentat artist al artei interpretative oboistul VALENTIN GHITA.

Vor fi interpretate lucrari consacrate atat pe scena de concert cat si prin coloanele sonore cinematografice ce apartin maestrilor artei componistice: Alessandro Marcello, Charlin Chaplin, Nino Rota, Astor Piazzolla, Andrew Lloyd Webber, John Williams,Ennio Morricone,Rozsa Niklos, Klaus Badelt,Tiberiu Olah,etc.

Veti fi “cuceriti” de o muzica ce evoca si invoca dragostea, lupta pentru dreptate si adevar pentru cunoastere etc, avand la baza sonoritati incarcate de sublime si mister.

Concertul este organizat de Filarmonica “Lyra-George Cavadia” Braila, cu sprijinul Consiliului Judetean Braila, Primariei Municipiului Braila si al Garnizoanei Braila si este inclus in paleta de evenimente cultural dedicate Centenarului Marii Uniri si a celor 650 de ani de atestare documentara a orasului Braila

Scroll to top